Noi suntem
DRIP Coffee Shop

Cafea de specialitate, cu gust pentru comunitate.

Avem un scop:
cafea de calitate.

Ceea ce se traduce în boabe alese săptămânal doar de la prăjitorii cu experiență, în cantități mici și proaspete.

Odată ajunse în shop, boabele sunt implicate totalmente în povestea de amor dintre om și tehnologie.

Adică skill-urile a patru barista și un aparat de ultimă generație se apucă de treabă în fiecare dimineață la 8, respectă cu precizie de ceasornicar timpul, temperatura & temperamentul fiecărei rețete și oferă musafirilor o ceașcă de cafea bună.

Sau, după zile & pofte, ceai, ciocolată caldă și gustări din aceeași zodie a calității: de la furnizori locali, gustate și încercate de pretențioșii de noi!

Devenim atracție
pentru comunitate.

“Salut-Salut, rămâi un strop sau take-away?” e foarte probabil să auzi dacă treci pe la noi.

Suntem în zona istorică din apropierea Parcului Carol și, prin ambiția noastră de a fi profi & prietenoși no matter what, în doi ani am reușit să devenim punct de oprire și întâlnire pentru majoritatea job trotterilor, antreprenorilor, familiilor, hipsterilor, maratoniștilor, bicicliștilor sau pet lover-ilor din zonă.

Reînviem cu mare bucurie forfota și salutul între vecini, la o ceașcă de cafea bună.

Suntem oameni
cu personalitate. Aha, se poate!

Andrei e fratele nostru mijlociu, ba serios, ba hazliu. A pornit pe drumul cafelei de specialitate în pas rapid, asumându-și conceptele si abilitățile necesare într-un ritm impresionant. Astăzi este un barista desăvârșit care echilibrează echipa Drip la fel cum o face și cu preparatele ce-i ies din mână, aducând dulceața, complexitatea și claritatea de care noi ne bucurăm zilnic.

— Vlad

Andreea este fix genul de barista pe care și l-ar dori orice shop. Mereu zâmbitoare, plină de viață, concilianta găștii și extrem de ordonată, și-a pus amprenta în formarea comunității strânse în jurul shopului, înconjurandu-se de oameni minunați.
Un suflet mare intr-un trup de copil!

— Alex

Vlad e dovada ambulantă că age is just a number. Mezinul echipei noastre este de fapt omul capabil să managerieze orice situație. Este foarte dedicat în ceea ce face, un autodidact care își face praf propriile recorduri (de roaster premiat, de ciclist pasionat, de researcher înflăcărat). Partea și mai bună e că reușește să îmbine această seriozitate cu un umor specific, pe care le-a impregnat în fiecare strop din shop!

— Andrei

Alex este avocat până la 3, când își pune șorțul și trece în spatele barului. Omul a reușit să-și traducă pasiunea pentru specialty coffee în DRIP, locul unde cafeaua bună este mereu însoțită de zâmbete și joie de vivre. Destins și prietenos, atent la detalii , prepară cu mare grijă toate specialitățile pe care le servește și se descurcă de minune în dublul său rol: de barista și de owner.

A reușit să strângă în jurul pasiunii sale o echipă unită și o comunitate de oameni extraordinari pentru că este mereu pregătit să ofere oricui o vorbă bună sau o glumă.

— Andreea